7-ugers grundkursus i keramik v. Stine Jespersen - letøvet og øvet

08 maj

Dato

08.05.2019, 17:30 til 19.06.2019, 20:00
1200 kr. inkl. 4. kg ler
Bliv bedre til keramik i det store keramikværksted hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus. Arbejd videre på det du allerede har lært.

Kurset favner bredt og du kan lave alt fra skåle til skulpturer med fokus på selve objektets form eller detaljen i dekorationen. I forløbet går du på opdagelse i materialet. Det er sjovt at arbejde med det våde plastiske ler fordi, arbejdsprocessen er så direkte. Også dekorering, glasering og brændinger er spændende og magiske processer.  Det er muligt at deltage i en udstilling i voksenbiblioteket med dit færdige projekt. 

Hvem kan være med?

Man kan være med både som letøvet og øvet. Underviseren tilretter kursusundervisningen til den enkelte deltager og er specielt velegnet til tidligere deltagere på underviserens 10-ugers grundkursus.

Keramikdesigner som underviser

Stine Jespersen er uddannet keramikdesigner og har gennem mange år arbejdet med skulpturel keramik og har deltaget på udstillinger over det meste af verden med sin keramik. Hun har studeret og arbejdet i England, men er nu bosat i København, hvor hun driver et keramikværksted i sammenslutning med en gruppe af kunstnere.

Keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

Værkstedet er brugerstyret og prisen for kurset er for undervisningen, så kursisterne forventes at tage del i oprydning og rengøring på lige fod med andre brugere.

Klik her for at læse mere om keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Du er velkommen til at skrive dig på ventelisten til at blive medlem, hvis du ikke allerede er det. Det koster 250 kr. pr halvår at være medlem.

Praktisk info

Kurset strækker sig over syv onsdage og har plads til 15 deltagere. Der er ikke drejeundervisning på dette kursus.

Undervisningen ligger fra 17:30-20:00 i Keramikværkstedet i Lyrskovgade 2-4, 3. sal, 1758 København V.

Prisen for kurset er Kr. 1200,- Inklusive 4 kg ler.

Du kan købe din billet til kurset via linket under billedet.