5-ugers drejekursus for børn og unge v. Jesse Nielsen

28 jan

Dato

28.01.2020, 16:15 til 03.03.2020, 17:45
600 kr. inkl. 3 kg ler
Lær at dreje i det hyggelige keramikværksted i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

Drejekurset er tiltænkt børn, der gerne vil føres trygt gennem processen ”fra lerklump til færdig glaseret brugsgenstand”. På kurset vil deltageren blive introduceret til grundelementerne i drejning. Underviseren vil demonstrere afdrejningsteknikker og glasurteknikker som en mulighed, hvis barnet har lyst. På dette kursus er der kun mulighed for at dreje, ikke modulere eller lave pladeteknik. Hver deltager har sin egen drejeskive til fri afbenyttelse hver kursusgang.

Hvem kan være med?

Alle børn fra 10 – 18 år kan deltage - man skal have en vis styrke i hænderne for at dreje. Man kan være med både som begynder og letøvede, det er for alle børn og unge, som har lyst til at prøve kræfter med drejning, afdrejning samt påsætning af glasur på deres emner, Forældre er velkomne til at vente på deres børn i et lokale ved siden af, hvis det er et behov.

Pottemager som underviser

Jesse har grunduddannelsen som pottemager, samt adskillige keramikkurser indenfor drejning, støbning og glasurteknikker. Desuden bred undervisningserfaring med børn, unge og voksne i keramiske teknikker.

Keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

Værkstedet er brugerstyret og prisen for kurset er for undervisningen, så kursisterne forventes at tage del i oprydning og rengøring på lige fod med andre brugere.

Klik her for at læse mere om keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Du er velkommen til at skrive dig på ventelisten til at blive fast bruger af værkstedet.

Praktisk info

Værkstedet må kun benyttes i undervisningstimerne.

Kurset strækker sig over 5 hverdage - Tirsdage d.28 jan - d.4 Feb – d.18 feb. – d.25 feb – d.3 marts og har plads til 10 deltagere.

Undervisningen ligger fra 16:15-17:45 i Keramikværkstedet i Lyrskovgade 2-4, 4. sal, 1758 København V. Bemærk ingen undervisning i uge 7.

Prisen for kurset er Kr. 600,- Inklusive 3 kg ler.

Husk praktisk tøj.

Du kan købe din billet til kurset via linket under billedet.

Vær opmærksom på at billetten ikke kan refunderes fra 14 dage før kursusstart.