Rollespil (10-16 år)

Find dit sværd og kostume frem og kom til rollespil hver anden torsdag i Valbyparken.

Rollespil går ud på at bruge sin fantasi og spille en anden person. Du skaber din egen karakter (rolle), med bestemte egenskaber og karaktertræk. Ud fra dine valg undervejs kan du påvirke spillets og handlingens forløb.

Liverollespil i ulige uger

Live Rollespil foregår hver anden torsdag i Valby Parken. Altid i ulige uger. Det er fra kl. 15.30-18.00 (i sommerhalvåret til 19.00). Liverollespillet kører og det er altid muligt at have flere med. Mødestedet er Naturlegepladsens overdækkede bålplads, kaldet Bifrost.

Udvikling af karakter i lige uger

I lige uger er der mulighed for at deltage i et ’åbent møde’ i Zone2s lokaler på 2. sal i Kulturhuset. Her kan man snakke med andre rollespillere og med dem der styrer spillet, fx. om sin rolle, få hjælp til at skrive en baggrundshistorie med mere. Det åbne møde er fra kl. 17.00 til ca. 19.00 (undtaget ferier og helligdage). Under Corona er rollespilscafeen digital.. Information herom findes på VP-siden.

Valby parkens Rollespil er en del af Rollespilsfabrikken

Zone2/Valby Kulturhus har indgået aftale med foreningen Rollespilsfabrikken om at Valbypark Rollespillet er en del af Rollespilsfabrikkens Juniorrollespil. Læs mere om Valbyparkens Juniorrollespil her!

Information og tilmelding sker via VP rollespil. Her kan du læse om historien og reglerne og det er herigennem du kan tilmelde dig. 

Emil Kretzschmar er instruktør

Emil Kretzschmar styrer rollespillet i Valby Parken, som han har gjort siden 2006. Slagets gang styres i samarbejde med en gruppe unge spilleledere.

Kontakt

Valby Kulturhus, Valby Parken, Naturlegepladsens overdækkede bålplads, Bifrost

Valby

Kontaktperson

Valby Parkens rollespil v. Emil

vprollespil@gmail.com

Del med