Lær at dreje i ler, intensivt kursus i uge 27, mandag til fredag 9-15

Som noget nyt tilbyder Vesterbro Kulturhus nu et intensivt drejekursus i uge 27. Drømmer du om at få godt fat i drejningen, så har du nu muligheden for at dyrke det intensivt i 5 dage.

På kurset vil vi arbejde med de grundlæggende teknikker i drejning. Vi vil have fokus på æltning af leret, centrering af leret, kropsstillinger, håndstillinger og greb, drejning af mindre emner som kopper og skåle, og de lidt større som tallerkener, samt afdrejning og finish. Der vil være introduktion til forskellige lertyper, samt afprøvning af disse. Det er vigtigt at få de tekniske færdigheder på plads for at kunne dreje de ting, vi gerne vil. For at nå derhen er der kun én vej:…drej…drej…drej. Det kræver fokus og koncentration men er både sjovt og stimulerende for sindet.  Vi slutter kurset af med at glasere vores færdige emner torsdag d.11. august fra kl. 17-21

Hvem kan være med?

Kurset henvender sig til både nybegyndere og dig der er let øvet og gerne vil have bedre styr på dreje teknikken. Alle kan være med, uanset om det er første gang eller om du har prøvet det før.

Jane Holmberg er uddannet på Designskolen Kolding og har mange års erfaring i arbejdet med ler: bl.a. støbning, hvor hun udviklede sin egen støbeteknik. Gennem de sidste 8 år har Jane arbejdet med drejning og modellering. Jane har tidligere undervist i Gladsaxe ungdomsskole. 

Kontakt

keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, værkstedet på 4. sal

Lyrskovagade 4, 4. sal

1758 Købehavn V
Del med