KBH-mesterskab i cykelpoesi - Finale

Tour de France kommer til Danmark. Og København. Og dét skal vi fejre med poetry slam. Ikke bare med ét enkelt show, men med et helt hæsblæsende og underholdende KBH-mesterskab. Oplev finalen i Valby Kulturhus.

For dig, der er cykelfan. Og/eller dig, der er slam-fan. Og/eller dig, der ikke er fan af andet end poesi og poesien i livet.

Den store finale

Kom med til den store finale i Valby Kulturhus, når vi skal opleve nogle af Københavns og landets bedste poetry slammere, der kæmper på den helt store klinge. Og ja, det er klassisk slam, men denne aften skal vi altså finde den nye KBH-mester i… cykelpoesi.

Ikke alt godt fra havet, men alt godt om cyklerne. Både kærlighed og had. Både alt dét, du ved, og alt dét, du mangler forståelse for. Og cyklen er jo ikke cyklisten, men alligevel. Måske især alt dét, der ligger indimellem.

Og vi kommer heller ikke udenom både det sportslige og det usportslige, samt netop touren som fænomen. Og Frankrig, oh... Frankrig og alt det skønne i det franske, men også Grand Départ med København, Roskilde, Nyborg, Vejle og Sønderborg. Og vejen dertil med alt hvad dertil hører af menneskelige dramaer.

Og selvfølgelig har du også selv prøvet at være lidt for fuld til at kunne cykle. Selvfølgelig har du også prøvet at vælte på cykel selv om det ikke var selvforskyldt. Og hvad sker der egentlig i hovedet på et menneske, når kæden springer af?

Og er det hele egentlig godt for klimaet? Hvad med alle de andre problemer, vi har i vores samfund? Gør elitesporten en forskel til det bedre? Eller værre? Og hvad gør kunsten?

Handler det måske mestendels om at komme fra A til B, mens man glemmer eller ignorerer C, fordi man blot ønsker et mere enkelt liv uden de store udsving? Og er det netop derfor Danmark er en cykelnation?

Værter

Oplev den faste vært og ex-slam-DM-vinder Peter Dyreborg, samt medværts-skuespiller Rasmus Rhode, når de sammen står i spidsen for poetry slammernes tour- og cykelpoetiske løjer med både humor, alvor og kant.

Shows

Vil du optræde som poetry slammer i konkurrencen? Læs mere om tema, regler og tilmelding på Peter Dyreborgs hjemmeside for poetry slam i København

Arrangør

"KBH-mesterskab i cykelpoesi" arrangeres af Valby Kulturhus, Lygten Station, Kulturhuset Indre By og Kvarterhuset Amagerbro i samarbejde med Peter Dyreborg & Co. Støttet af Københavns Kommune og Kultur- og Fritidsforvaltningen. Præmiesponsorer er Bogforum og onlineboghandleren Mikrofest m.fl.

Kontakt

Valby Kulturhus, Teatersalen

Valgårdsvej 4

2500 Valby
Del med