Virtuelt inspirationsmøde om kulturen i Vanløse

Kultur V under Københavns Kommune inviterer i samarbejde med Vanløse Lokaludvalg til inspirationsmøde om kultur- og fritidslivet i Vanløse.

Hvordan skal Vanløses kulturprofil se ud, når coronarestriktionerne engang forsvinder helt - hvad skal vi lave og hvor skal vi mødes?

Vi vil gerne høre dine tanker, idéer og forslag, og derfor inviterer vi til en ”virtuel workshop” den 25. marts 2021 kl. 16.00-18.00.

Målet med mødet er at udvikle brugerinvolveringen, så mange flere borgere i Vanløse får lyst til og mod på at bruge de lokale kulturelle mødesteder, uanset om det er idrætsfaciliteter eller biblioteket/kulturhuset – og derfor håber vi i Kultur V og Vanløse Lokaludvalg at se alle jer, der er engageret i lokalmiljøet.

På mødet vil vi se på udfordringer, vende mulige modeller og komme med gode idéer til en fremtid, hvor I er med til at drive og skabe gode lokale kultur- og fritidstilbud.

Du skal blot tilmelde dig ved at sende en mail til skabkultur@kk.dk senest den 24. marts 2021 - herefter vil du modtage en invitation med et link til mødet i Microsoft Teams.

Vi glæder os til at se dig - virtuelt i første omgang.

Sted: Online på Microsoft Teams
Dato: 25/3
Tidspunkt: 16:00-18:00

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50