Teater og drama (8-15 år)

  • Dramahold 2 forestilling
  • Dramaholdets forestilling
Her kan du træne skuespilsteknikker og lære at bruge dit udtryk og din kreativitet. To hold hver onsdag i Valby Kulturhus.

Gå til teater- og dramaundervisning centralt i Valby. Vi arbejder koncentreret og engageret med teater og du får mulighed for at træne forskellige skuespilteknikker med fokus på timing, samarbejde og improvisation, kropssprog og replikker.

Drama for de 8-15-årige

Vi har to hold inddelt efter alder. På begge hold arbejder vi målrettet med en forestilling, der skal opføres på Zone2s Forårsfestival i maj 2020. Du er med til at skabe forestillinger ud fra et færdigt manuskript,  i samarbejde med instruktøren og de andre på holdet. Det indebærer også, at børn (og evt. forældre) deltager i en eller flere workshops undervejs.

Maria Lohmann er instruktør 

Maria overtager undervisningen i dette forår for Mathilde Eusebius, der holder årlov for at turnere med egen (prof.) teatergruppe.

Maria assisteres af Anna Lund og Johan Thorsboe, der begge er tidligere- og meget dedikerede elever. 

Praktisk om dramundervisningen

Når man melder sig til drama, er det vigtigt, at man kommer til alle øvegange og forestillinger. Det kræver derfor en klar prioritering hele sæsonen igennem. Sæsonen strækker sig fra august til maj med afslutning på Forårsfestivalen. Tilmelding og betaling foregår dog i to omgange.

Holdperioden i foråret er fra den 15. januar til 20. maj 2020, undtaget onsdage i vinterferien og påskeferien (12/2 og 8/4) 

Der vil være en øveweekend d. 2-3/5 og sæsonen afsluttes med en forestilling der vises til Forårsfestivalen d. 16. - 17. maj 2020

Prisen er 1.567 kr. pr. deltager (34 lek./17 gange)

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50