Teater og drama (8-15 år)

  • Dramaholdets forestilling
Her kan du træne skuespilsteknikker og lære at bruge dit udtryk og din kreativitet. To hold hver onsdag i Valby Kulturhus.

Gå til teater- og dramaundervisning centralt i Valby. Vi arbejder koncentreret og engageret med teater og du får mulighed for at træne forskellige skuespilteknikker med fokus på timing, samarbejde og improvisation, kropssprog og replikker.

Drama for de 8-15-årige

Vi har to hold inddelt efter alder. På begge hold arbejder vi målrettet med en forestilling, der skal opføres på Zone2s Forårsfestival i maj 2019. Du er selv med til at skabe forestillinger i samarbejde med instruktøren og de andre på holdet. Det indebærer også, at børn og forældre kan deltage i en eller flere workshops undervejs.

Mathilde Eusebius er instruktør

Mathilde Eusebius er nyuddannet skuespiller fra skuespillerskolen Ophelia og har gennem flere år undervist og instrueret børn og unge i teater på Herlufsholm skole. Mathilde har især erfaring med den improvisatoriske og selvskabende tilgang til ungdomsteater.

Praktisk om dramundervisningen

Når man melder sig til drama, er det vigtigt, at man kommer til alle øvegange og forestillinger. Det kræver derfor en klar prioritering hele sæsonen igennem. Sæsonen strækker sig fra august til maj med afslutning på Forårsfestivalen. Tilmelding og betaling foregår dog i to omgange.

OBS. Begge dramahold er fyldt med elever fra efteråresæson 2018, så det bliver først muligt at tilmelde sig fra sommer 2019