Intro til keramikværkstedet i Valby Kulturhus

Er du interesseret i at blive bruger? Deltag i det obligatoriske introforløb til keramikværkstedet. Tilmelding er nødvendig.

På dette introforløb bliver du præsenteret for værkstedets faciliteter og materialer. Du lærer også om skik, og hvordan du bedst bruger værkstedet. Du kan også deltage på introforløbet, hvis du blot overvejer at blive bruger af værkstedet.

Introforløbets to trin

Introduktion til keramikværkstedet bygger på to trin: Intro 1 og Intro 2: 

  • På Intro 1 får du en gennemgang af keramikværkstedet faciliteter, materialer, arbejdsgange og ordensregler. Du tilmelder dig Intro 1 her på siden.
  • På Intro 2 får du en gennemgang af keramikværkstedets organisering. Hvad forventer værkstedet af dig, og hvilke arbejdsgrupper kan du være en del af. Tilmelding til Intro 2 foregår på Intro 1.

Først når du har deltaget i begge introforløb, har du adgang til at bruge værkstedet.

Hvem afholder introkursus

Keramikværkstedet hos Valby Kulturhus er brugerstyret. Det betyder, at det er brugerne selv, der bl.a. står for at afholde intromøderne. 

Tilmelding til introkursus

Der er kun 25 pladser pr. introkursus, og pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet. Kurserne oprettes for en sæson ad gangen, og du kan derfor vælge det introkursus, hvor der fortsat er ledige pladser.

Bemærk venligst, at tilmeldingen som udgangspunkt er bindende. Vi anvender ikke venteliste. Derfor bedes du afmelde din tilmelding, hvis du mod forventning alligevel ikke kan deltage.

Klik her for tilmelding til introkurserne.