Hold børnefødselsdag i Valby Kulturhus

Findes der et federe sted at holde sin børnefødselsdag end en børnekulturzone med værksted og spejlsal?

Nu kan du leje ca. 300 m2 Valby Kulturhus til jeres fantastiske børnefødselsdag i de vildeste rammer. Du kan også gøre dagen endnu mere fortryllende med en af vores instruktører til en workshop i kreativitet, dans eller teater.

Antal deltagere og aldersgruppe

Vi er åbne for fødselsdage for børn i alderen 0-12 år, og der er plads til maksimum en klasse eller i alt 30 børn. Der er ingen min./maks. på antal voksne, men I er selv ansvarlige for børnenes adfærd i perioden.

Tidsrum

Du kan leje lokalerne i 5 timers blokke lørdage 12-17. Tidsrummet er inkl. din opsætning og oprydning.

Lokaler og udstyr

Lejen gælder for de to store rum i (Værksted og Bevægelse) med adgang til the-køkken og toilet. Der er lydanlæg i Bevægelsesrummet med nem tilkobling via mini-jack. Der er borde og stole til 30 personer i Værkstedet.

Afvikling

Vi sørger for at lokalerne er klar til jer, og I får en dørkode tilsendt ved booking. Du er ansvarlig for at efterlade lokaler opryddet. Valby Kulturhus sørger for efterfølgende rengøring.

Mad og drikke

Du må gerne medbringe egen mad og drikke, og der kan koges vand i the-køkkenet. Da Café Incita har lukket i tidsrummet, er det ikke muligt at bestille mad. Service og glas medbringes derfor selv.

Priser

Lejen for tidsrummet er 750 kroner inkl. rengøring. Eventuelt tilkøb af instruktør kommer oven i prisen og bestilles separat.

Booking

Lokaler kan bookes op til 7 dage inden. Eventuel aflysning af booking skal ske senest 7 dage før din booking påbegyndes.

Din booking er gennemført, når du modtager en bekræftelse på mail.

Book dit lokale via BookByen. 

Instruktioner

Vi sender instruktioner for brug af lokalerne via e-mail når booking er gennemført. Instruktion findes også i lamineret udgave i kulturhuset.

Instruktører

Der kan tilkøbes en workshop via vores faste instruktører. Sørg for at booke lokalet, inden du tilkøber en workshop. Prisen for en workshop er 1000,- / 1200,- alt efter om der er materialer eller ej. Du kan booke tidligst 60 dage før og booke/aflyse senest 10 dage inden.

Du kan se listen med workshops nedenfor. Kontakt en instruktør og få svar inden for syv hverdage. 

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50