Hele Sandheden - en danseforestilling for børn

  • Søren Meisner
Hvem kender sandheden? Sidder sandheden i kroppen? Er sandhed det som andre siger?

Bliver to halve sandheder til én hel? Hvad er forskellen på et eventyr og en løgnehistorie? 

I danseforestillingen Hele Sandheden inviteres det unge publikum til en fælles refleksion omkring sandhedens kompleksitet. At ville kende sandheden er grundlæggende for os mennesker, og noget vi i dagens informationssamfund konstant konfronteres med. Med brug af dans og filosofi stiller vi skarpt på dette højaktuelle emne, i en leg med forestillinger om "hele sandheden".

SE VIDEO-TRAILER FOR HELE SANDHEDEN HER

Gratis danseteater for 0.-3. klasse i Valby Kulturhus
Hele Sandheden opføres to gange mandag den 12. april i teatersalen i Valby Kulturhus - klokken 9.30 og klokken 12.00.
Der er udviklet undervisningsmateriale til forestillingen.

Der er plads til én skoleklasse pr. forestilling, det er gratis og pladsen reserveres efter "først til mølle"-princippet.

Tilmelding sker ved at skrive til: ibenra@kk.dk

Om forestillingen
C:A dans er et samarbejde mellem de to koreografer/dansere Carolina Bäckman og Andrea Deres. Sammen interesserer de sig for hvordan dans, koreografi og filosofiske metoder kan sættes i spil for at udforske samfundsaktuelle tematikker, i et tæt samspil med et ungt publikum.   

I danseforestillingen Hele Sandheden inviteres publikum til en fælles refleksion over sandhedens kompleksitet. At ville kende sandheden ergrundlæggende for os mennesker, og noget vi i dagens informations-samfund konstant konfronteres med. Med brug af dans og filosofi stiller vi skarpt på dette højaktuelle emne, i en leg med forestillinger om "hele sandheden".

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond og Dansk Skuespillerforbund. En co-produktion med Dansstationen i Malmö, Sverige. 

OBS. Når forestillingen spiller i Valby Kulturhus, vil de til en hver tidgældende Corona-restriktioner blive overholdt. Vi lader derfor kun enskoleklasse ad gangen opleve forestillingen. Og vi forbeholder os ret tilat aflyse, hvis Coronasituationen skulle vise sig at give anledning hertil.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50