Groove Slyngedans (voksen + baby 0-1 år)

Groove er en festlig og fri danseform, hvor du har din baby med på dansegulvet i bæresele. To hold hver tirsdag i Valby Kulturhus.

Med din tilmelding kan du hver gang frit vælge mellem at deltage på holdet kl. 10.30 eller kl. 11.45, alt efter din babys dagsrytme. Tidsrummet mellem de to hold er for alle. Her vil vi efter behov kunne tage forskellige relaterede temaer op, som fx bækkenbundstræning, kropsholdning, energimangel, bevægelsesgenerthed, babys udvikling mv.

Grove for voksen og baby

Groove er din danselegeplads, hvor du ikke kan danse forkert, og hvor du er fri for at huske komplicerede koreografier. Du kan i stedet dedikere hele din opmærksomhed til dig selv og din baby. Bevægelserne er superenkle, men muligheden for at lege og variere udtrykket er uendeligt. Du bliver guidet trygt igennem, så du altid ved, hvad du skal. Vi danser roligt i starten og slutningen - og midt i mellem holder vi en fest.

Groove er perfekt til slyngebabyer, fordi alle kan være med, uanset om man bare tuller lidt rundt i baggrunden, eller om man har lyst til at gå all in. Selvom du sikkert får lidt sved på panden, så er vores hovedfokus først og fremmest danseoplevelsen og kontakten mellem mor/far og baby. Formålet her er ikke genoptræning efter fødsel. Du skal have erfaring med at bære dit barn i vikle/sele, da undervisning i bæreteknik ikke er en del af tilbuddet.

Signe Frydenlund er instruktør

Signe Frydenlund er bevægelsespædagog og har undervist i dans og bevægelse de sidste 15 år. Som formidler af det nye amerikanske dansekoncept Groove kombinerer hun sin viden om anatomi, efterfødsel og babywearing med fed musik og flair for at skabe rammer, der gør det let og trygt at danse af hjertets lyst. Hun har selv viklet sine to sønner, som nu er 2 og 4,5 år gamle.