Groove Slyngedans (voksen + baby 0-1 år)

Her kan du gå til dans med din baby, og få ny energi på den sjove måde. 5 tirsdage i Valby Kulturhus med instruktion ved Signe Frydenlund.

Groove er en festlig og fri danseform, hvor du har din baby med på dansegulvet i bæresele eller vikle. Der danses tirsdage i Valby Kulturhus, 2. sal.

Grove for voksen og baby

Her er din ugentlige danselegeplads, hvor du ikke kan danse forkert, og hvor din trætte hjerne er fri for at huske komplicerede koreografier. Du kan i stedet dedikere hele din opmærksomhed til at nyde dig selv og din baby. Bevægelserne er superenkle, men muligheden for at lege og variere udtrykket er uendeligt. Du bliver guidet trygt igennem, så du altid ved, hvad du skal. Du behøver derfor ingen danseerfaring overhovedet. Tag din mødregruppe under armen og få rørt både morkrop, hjerte og lattermuskler sammen.

Groove er perfekt til slyngebabyer, fordi alle kan være med, uanset om man bare tuller lidt rundt i baggrunden, eller om man har lyst til at gå all in. Selvom du sikkert får lidt sved på panden, så er vores hovedfokus først og fremmest danseoplevelsen og kontakten mellem mor/far og baby. Formålet her er ikke genoptræning efter fødsel. Du skal have erfaring med at bære dit barn i vikle/sele, da undervisning i bæreteknik ikke er en del af tilbuddet.

Signe Frydenlund er instruktør

Signe Frydenlund er bevægelsespædagog og har undervist i dans og bevægelse de sidste 15 år. Som formidler af det nye amerikanske dansekoncept Groove kombinerer hun sin viden om anatomi, efterfødsel og babywearing med fed musik og flair for at skabe rammer, der gør det let og trygt at danse af hjertets lyst. Hun har selv viklet sine to sønner, som nu er 2 og 4,5 år gamle.