Forfatterspirernes Skriveklub (11-18 år)

  • Forfatterspirer
Hvis du elsker at skrive, så har vi en klub til dig. Hver mandag på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus eller hver torsdag på Valby Bibliotek.

Vi arbejder med elementer og stiltræk fra flere litterære genrer, plotudvikling, personkarakterer, og inddrager sanserne i skriveøvelserne. Vi læser også op fra vores tekster og giver hinanden feedback på, hvordan historien opleves - hvornår vi rammer noget rigtig godt, og hvornår vi skal prøve andre muligheder af i teksterne.

Holdene er for børn og unge fra 11-18 år. På Valby Bibliotek har vi to hold. Et for 11-13 årige kl. 16-17.30 og et for 14-18 årige kl. 17.45-19.15 Nogle af deltagere har allerede erfaring med skrivning, men det er ikke et krav - du kan sagtens være med, blot du brænder for at skrive.

Sandra Schwartz er underviser

Sandra Schwartz står for undervisninge på Valby Bibliotek. Sandra er professionel forfatter og har udgivet flere bøger til børn og unge, heriblandt "Se mig nu" og serien "Et strejf af magi" på Carlsens Forlag. Sandra er dedikeret underviser med stor erfaring i at undervise børn og unge. Sandra laver også skriveundervisning for skoleklasser, og hun har undervist holdet på Valby Bibliotek, siden det blev oprettet. På grund af den store tilslutning opretter vi igen i efteråret 2019 to aldersopdelte hold. 

Caroline Ørsum er underviser

Caroline Ørsum står for undervisningen på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus. Caroline er en ung forfatter, som allerede har skrevet en hel del ungdomsbøger. Hendes første bog ”Hovedet i skyerne” udkom i 2009. Når Caroline skriver, tager hun gerne den nørdede og skæve normbryders vinkel. Ved siden af skriverierne bliver der også tid til at holde foredrag og undervise kommende forfattere rundt omkring.