Floga Yoga - for 5-15 årige m/u forældre

  • Yoga
Floga Yoga er en hyggelig, sjov og afslappet måde at blive stærkere, klogere og mere kropsbevidst på. Hver lørdag i Valby Kulturhus.

Floga Yoga er mere end bare yoga. Fællesskabet er omdrejningspunktet for de succesoplevelser vi får individuelt. Vi vil grine, lave sjov og hygge os, så det bliver naturligt og rart for os alle at træne Floga Yoga.

Der er to forskellige Floga Yogahold, opdelt efter alder:

Floga Yoga - Børneyoga for 5-10 årige

BørneYoga er en time med eller uden forældre. Timen er bygget op over en historie lavet af børnene selv ud fra Maikens rammer. Vi bruger ’yogakort’ og kommer igennem åndedrætsøvelser, sjove bevægelseslege, massage og en drømmerejse.

Vi vil grine, løbe, blive stærkere, bruge kroppen på nye måder, styrke balance og kropskoordinering, blive mere bevidste omkring os selv, få en sund vejrtrækning – og samtidig med at venskaber opstår.

Vi arbejder os stille og roligt hen mod den Vinyasa yoga og Acroyoga, som trænes på det øvede Tween/teen hold.

Floga Yoga - Tween/teen Vinyasa Yoga for 10-15 årige.

Tween/teen Vinyasa Yoga er en time uden forældre. Igennem meditation på bl.a. åndedrættet, blid Vinyasa yoga, evt. massage og drømmerejse. Vi vil blive gladere, stærkere, klogere og mere kropsbevidste. Vi bliver mere opmærksomme og koncentrerede.

Vi arbejder os hen mod sværere Vinyasa yogaøvelser, såsom hovedstand, håndstand samt acroyoga Alt sammen med fælles og individuelle succesoplevelser.

Maiken Winkler

Maiken er uddannet pædagog og arbejder i en idrætsudflytterbørnehave. Hun er uddannet rytmik- og børneyogainstruktør samt i pædagogisk idræt. Maiken har 17 års erfaring med yoga/meditation og har arbejdet med børneyoga i 5 år i både SFO og børnehave samt undervist i teen- og børneyoga på mindfulness-ø-lejr og på yogafestival.