Floga Yoga 1: Familie Yoga for 4-6 årige

  • Familieyoga
  • Familieyoga og meditation
  • Floga massage
  • Familie meditation
I Floga familieyoga har vi det sjovt, mens vi i fællesskab laver en historie, hvor diverse yogadyr indgår. Hver lørdag i Valby Kulturhus.

Floga Yoga er mere end bare børneyoga. Det er et rummeligt fællesskab - og en hyggelig, sjov og afslappet måde at blive stærkere, klogere og mere kropsbevidst på.

Floga Yoga 1: FamilieYoga for 4-6 årige

45 min. med en forælder.

FamilieYogaen er bygget op omkring en historie lavet i fællesskab. ”Vi flyver, kører med jeep og går zombiemarch hen til Hulabulabjergets yogajungle. Vi laver selv vores eget fantasidyr og opdigter en sygdom, som vi skal kurere. Vi siger trylleformularer, får hjælp af yogadyr ud fra yogakort, spiser pandekage (massage) og flyver med drømmerejse hjem”, fortæller Maiken.

Børnene vil lære at slå kolbøtter, vejrmøller og stå på hoved. De vil blive bedre til at kontrollere deres følelser og krop samt at slappe af og kunne agere i et fællesskab.

Vi arbejder os hen imod Floga Yoga 2 - Børneyoga, hvor børnene bestemmer i fællesskab.

Maiken Winkler

Maiken er uddannet pædagog og arbejder i en idrætsudflytterbørnehave. Hun er uddannet idræts- og børneyogainstruktør. Maiken har 17 års erfaring med yoga, meditation og afspænding. Hun har undervist i Yoga for børn og unge i 5 år i både i SFO, børnehave, til Copenhagen yoga festival samt på mindfulness ø-lejr.

Der kan læse og se billeder inde på Facebook siden - Maikens Floga Yoga.