Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Floga Yoga 0 og 1: Familieyoga for 2-3 og 4-6-årige

  • FlogaYoga 4-6
  • Selma flyver
  • Afspænding
  • Familie meditation
  • Floga massage
I Floga familieyoga har vi det sjovt, mens vi i fællesskab laver historier hvor yogadyr indgår. Lørdag eller tirsdag i Valby Kulturhus.

Floga Yoga er mere end bare børneyoga. Det er et rummeligt fællesskab - og en sjov og afslappet måde at blive kropsbevidst, agere socialt - alt sammen foregår i tæt nærvær med dit barn.

Floga Yoga 1: FamilieYoga for 4-6 årige

45 min. med en forælder.

FamilieYogaen er bygget op omkring en historie lavet i fællesskab. ”Vi flyver, kører med jeep og går zombiemarch hen til Hulabulabjergets yogajungle. Vi laver selv vores eget fantasidyr og opdigter en sygdom, som vi skal kurere. Vi siger trylleformularer, får hjælp af yogadyr ud fra yogakort, spiser pandekage (massage) og flyver med drømmerejse hjem”, fortæller Maiken.

Børnene vil lære at slå kolbøtter, hoppe og stå på et ben. De vil blive bedre til at kontrollere følelser og krop samt at slappe af. De lærer at agere i et fællesskab og bliver derved mere skoleklar.

Vi arbejder os hen imod Floga Yoga 2 - Børneyoga, hvor børnene bestemmer i fællesskab.

FlogaYoga 0 - TumleFamilieYoga for 2-3-årige

35 min. med en forælder.

​TumleFamilieYogaen er bygget op omkring det vi kalder en "rednings historie". ”Vi flyver og kører med jeep hen til Hulabulabjergets yogajungle, hvor vi skal hjælpe et såret dyr". Børnene bestemmer dyret i fællesskab samt hvor og hvordan det har "slået sig". Vi åbner porten med tryllestøv, trylleformularer og balloner. Solen bliver vores ven med Børnesolhilsen. I yogajunglen viser yogadyr bestemt af yogakort os vej. Til sidst spiser vi pandekage (massage) og flyver hjem med nærværs afspænding” - fortæller Maiken.

Børnene lærer at rulle, hoppe, kravle og slå kolbøtter. De vil udvikle kontrollen af deres følelser, krop, slappe af  og blive bedre sproglig.

Vi arbejder os hen imod Floga Yoga 1 - BørneFamilieYoga, hvor børnene bestemmer i fællesskab samt øver sig i at blive mere selvstændige.

Maiken Winkler

Maiken er uddannet idrætspædagog og yogainstruktør. Maiken har 17 års erfaring med yoga, meditation og afspænding. Hun har arbejdet i 10 år som pædagog, og har undervist i Yoga for børn og unge i 5 år i både i SFO, børnehave, til Copenhagen yoga festival samt på mindfulness ø-lejr.

Der kan læse og se billeder inde på Facebook siden - Maikens Floga Yoga.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50