Floga Børneyoga (3-11 år, m/u forældre)

Floga børneyoga er mere end bare yoga. Det er børnenes pause fra hverdagens stimulanser og travlhed. Hver lørdag i Valby Kulturhus.

Lørdag formiddag i Zone2, Valby Kulturhus: Til yoga træner vi hjernen og kroppen i at finde ro og glæde, så vi bedre kan takle hverdagens trummerum.

Igennem eventyr, leg, yoga, mindfulness og afspænding vil børnene udvikle et positivt overskud, glæde og evnen til at kunne slappe helt af. Vi styrker sansernes samspil, hukommelse, koncentrationsevne og sociale færdigheder.

Yoga for børn 3-11 år, med eller uden forældre

To hold opdelt efter alder: kl. 10 for 3-5 årige med forældre og kl. 11 for 5-10 årige, hvor forældre er med efter behov.

Igennem yoga, mindfulness og afspænding samt leg og pædagogisk idræt, træner vi kroppen og hjernen i at slappe af og bare være. Børnene udvikler deres evne til at håndtere og sortere sanseindtryk fra hverdagen.

Barnet får mere overskud og det smitter af på barnets udvikling og resten af familien. Med dette børneyoga tilbud er det nu muligt at give sit barn endnu mere glæde, selvværd, selvtillid og overskud til at være barn.

Floga BørneYoga forløber således, at Maiken sætter rammen, men børnene er med til at bestemme, hvor de kan. Der er elementer som vejrtrækning, yogadyr, massage og drømmerejser. Og vi er både sammen og hver for sig. Der er stor erfaring med, at børn efter denne time er helt afslappede, glade og tilfredse uden at være trætte.

Maiken Winkler

Maiken er uddannet pædagog og arbejder i en idrætsudflytterbørnehave i Sluseholmen. Hun er uddannet rytmik- og yogainstruktør samt uddannet i pædagogisk idræt. Maiken har erfaring med yoga i både SFO og børnehave samt undervist i teen- og børneyoga på mindfulness-ø-lejr og på yogafestival i flere år.

Maikens Floga BørneYogahold er for alle som har brug for et kærligt og nært pusterum til at slappe helt af i kroppen og hjernen. Alle personligheder er velkomne.