Drop in Yoga

  • ""
Til efteråret tilbyder yogainstruktør og lydhealer Hannah Haansbæk Drop in yoga i lokalet på 1. sal i Vanløse Idrætspark.

Der undervises i Hatha, Vinyassa/flow og Yin med fokus på styrke, smidighed, åndedræt og nærvær.

Yogaen sigter mod at forene hoved og krop og de to sider af vores væsen: den udadvendte og handlende – og den indadvendte og reflekterende. Hannah guider hele vejen igennem, så du kan enten være genganger eller helt ny.

De positive virkninger af yogaen er:

afstresning og vitalisering
færre skavanker som dårlig ryg og spændingshovedpine
kendskab sine ressourcer og oplevelsen af indre ro
styrke, smidighed, nærvær og energi

Om Hannah

Hannah Haansbæk bor i Vanløse og har de seneste 20 år arbejdet med menneskelig udvikling gennem healing, ledelse, mentoring og yoga. Hun har en tilgang til livet som moderne mystiker, og har gennemført to et halvt års mesterlæretræning hos mentor Ole Vadum Dahl, hvor hun praktiserede discipliner fra vestlig forskning og traditionelle visdomstraditioner.

Gennem de seneste år tre år har Hannah arbejdet med lydhealing og healingssang med afsæt i træning hos musiker, lydhealer og forfatter Githa Ben-David.

Siden 2012 har hun undervist i yoga på baggrund af uddannelser hos yogalærer og forfatter Simon Krohn og hos den amerikanske chakra-yogalærer og forfatter Anodea Judith.

Læs mere om Hannah og hendes tilbud her: 

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50