Corona-info

Byen er åben, men vi skal passe på hinanden. Se de nyeste regler her!

 

Læs mere på kk.dk/kultur-og-fritid-coronainfo

 

Cirkusleg 4-5 år - AFLYST!

  • AFUK
  • AFUK til Halloween i Valby
Nu kan dit barn gå til cirkus i Valby Kulturhus, med de dygtigeste, sødeste og sjoveste undervisere fra Akademiet for Utæmmet Kreativitet

AFLYST i efteråret 2020.

Som noget helt nyt starter Foreningen Ørkenfortet, som ellers holder til på AFUK (Akademiet for Utæmmet Kreativitet) i Sydhavnen et nyt hold ”cirkusleg” op i Valby Kulturhus. Hver fredag mødes vi til nye eventyr og cirkusleg, hvor vi leger vi med akrobatik balance, koordination, samarbejde og fokuserer på glæden ved bevægelse. Bagefter er der mulighed for at spise i Kulturhusets cafe inden Disney Show skyder weekenden i gang. 

Om Trænerne

Træningen varetages af udøvende artister, som har en artist uddannelse bag sig, har gennemgået basis træner kursus og har en god portion undervisningserfaring at trække på. Vores træning tager udgangspunkt i glæden ved bevægelse i et konkurrencefrit rum, hvor fællesskab, tillid og opmærksomhed er en stor del af aktiviteterne. Her arbejder vi med det enkelte barn på deres niveau.

Om AFUK og Ørkenfortet

AFUK er rammen om et utraditionelt uddannelse- og foreningsmiljø. Et miljø der også laver festivaler, events, konferencer, udstillinger, workshops, markeder, forestillinger og meget mere. AFUK er et sted hvor iværksættertrangen stimuleres, og hvor alverdens gode og vilde idéer kan føres ud i livet. Alle aspekter af AFUK er funderet i en grundlæggende tro på, at der bor en skabende drivkraft inde i alle mennesker. En kraft der gør os i stand til at forbedre det eksisterende og til at frembringe noget helt nyt. Til at dygtiggøre os og frigøre vores kreativitet. 

Ørkenfortet som er en forening under AFUK, danner platform for kulturelle initiativer som skaber kreativt fællesskab blandt børn, unge og voksne. Med 20 års erfaring og en umættelig nysgerrighed er vores ambition gennem fællesskab og leg at gøre verden til et bedre sted.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50