Bliv bruger af Valby Kulturhus

Her kan du læse en kort intruduktion til Valby Kulturhus og lære mere om, hvordan du bliver bruger af huset.

Valby Kulturhus har fokus på kreativ og kunstnerisk læring, udvikling og udfoldelse. Her kan dine børn lære at danse, spille teater, guitar og meget andet. Som voksen kan du blandt andet bruge dine hænder til keramik, deltage i croquistegning, danse bluesdans eller lære at bruge en laserskærer til at realisere dine digitale tegninger. Er du eller har du lyst til at være kulturskaber, kan du realisere dit kunst- eller kulturprojekt i Valby Kulturhus og låne lokaler, hvis dit projekt er non-profit. 

Kort og godt om Valby Kulturhus

Valby Kulturhus ligger i centrum af Valby lige ved Toftegårds Plads. Huset er tæt på offentlig transport og er åbent næsten alle årets dage fra morgen til sen aften. Valby Kulturhus, der oprindeligt var en malingfabrik, er et hus med mange kvadratmeter og alsidige tilbud. Ud mod pladsen finder du Café Incita, som er en socialøkonomisk café, der ugentligt inviterer til fællesspisning og ugentlig drop-in dans. Udover at huset tilbyder kunstneriske og kreative aktiviteter, kan du også gøre brug af de mange udlejningslokaler, som kan bruges til møder, workshops og selskaber med alt fra 20 til 200 deltagere.

Bliv en del af Valby Kulturhus

I Valby Kulturhus er der flere frivillige fællesskaber, som løbende inviterer nye medlemmer indenfor. På 4. sal finder du f.eks. en række kreative grupperinger, herunder keramikværkstedet, det åbne atelier og de digitale fællesskaber, såsom Copenhagen FabLab og Digitaliseringsværkstedet København. Er du kulturskaber eller udøvende kunstner har du mulighed for at udføre dit projekt i Valby Kulturhus. Hvis dit projekt er non-profit kan du låne lokaler gratis.

Besøg Valby Kulturhus

Valby Kulturhus er åbent næsten hele året rundt fra morgen til aften. Om aftenen og i weekenderne skal du dog medbringe dit gule sundhedskort for at komme ind. Der er rigtig mange ting at tage sig til i Valby Kulturhus. Men hvis du vil have mest ud af dit besøg, er det en god idé at overveje, hvad du ønsker at få ud af dit besøg. Hvis du gerne vil drikke kaffe i cafeen, er dette muligt de fleste hverdage. Er du derimod på udkig efter en koncert, skal du kigge i kalenderen først.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50