Corona-info

Byen er åben, men vi skal passe på hinanden. Se de nyeste regler her!

 

Læs mere på kk.dk/kultur-og-fritid-coronainfo

 

BabyGroove - Dans med din baby (0-1 år)

  • BabyGroove i Zone2/Valby
  • Mødre og babyer danser
  • Slyngedans med Signe Frydenlund
Her kan du gå til dans med din baby, og få ny energi på den sjove måde.

Groove er en festlig og fri danseform, hvor du har din baby med på dansegulvet i bæresele eller vikle. Der danses fredage i Valby Kulturhus, 2. sal.

Groove for voksen og baby

Et hold for mødre/fædre på barsel, med børn fra 4-8 uger til ca. 1 år. 

Få rørt dig på den sjove måde! Du bliver varm, glad og får bevæget dig på en alsidig og lystbetonet måde. At danse giver dig ny energi og løfter dit humør, mens baby stimuleres på alle sansekanaler i din trygge favn. 

Baby sidder på maven i en vikle/bæresele, mens vi danser gennem et hav af dansesmittende musikgenrer. Vi skal bevæge os både roligt og mærke ned i kroppen, men også gå til den, så du opnår en træningseffekt, hvor vi udnytter at du danser rundt en ekstra vægt spændt på kroppen. Vi afslutter med stille babybobledans og en dejlig afspænding til alle.

Groove kan ikke danses forkert, så alle kan være med!  Bevægelserne er superenkle, men muligheden for at lege og variere udtrykket er uendeligt. Her er ingen lange koreografier at huske og vi sammenligner os ikke med hinanden. Du bliver guidet trygt igennem, så du altid ved, hvad du skal. Du behøver ingen danseerfaring overhovedet. Tag din mødregruppe under armen og få rørt både morkrop, hjerte og lattermuskler sammen.

Signe Frydenlund er facilitator

Signe Frydenlund er bevægelsespædagog og har undervist i dans og bevægelse de sidste 15 år. Som formidler af det nye amerikanske dansekoncept Groove kombinerer hun sin viden om anatomi, efterfødsel og babywearing med fed musik og flair for at skabe rammer, der gør det let og trygt at danse af hjertets lyst. Hun er selv viklemor til to drenge.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50